Het Goede Doel 010

 

Netwerk en voetbal

Nieuwsbrief openingspercentage

60%

geopend

Click-through-rate

36%

click-through

Gemidelde clicks per ontvanger

3 clicks

meer dan
de doelstelling

Het Goede Doel 010

Het Goede Doel 010 is een jaarlijks evenement waar uiteenlopende bedrijven uit regio Rijnmond meedoen aan een voetbaltoernooi. Dit is niet alleen met oog op plezier; het toernooi steunt een goed doel. De opbrengsten van het toernooi zijn in het verleden gegaan naar Alpe d’HuZes, een geweldig initiatief van de KWF Kankerbestrijding.

 

Uitdaging
De uitdaging was bedrijven in de regio Rijnmond activeren om mee te doen aan het toernooi en daarnaast een onbekend merk, Het Goede Doel 010, op de kaart zetten. Door een strakke deadline moest het snel en goed worden gepland. Binnen anderhalve maand is het evenement, de communicatie en de marketing opgezet.

 

Strategie en aanpak
Door gebruik te maken van eigen netwerk, nieuwsbrieven en de website waren er in no-time genoeg aanmeldingen voor de eerste editie van het toernooi. Danny de Bree, een Gerse Jongens, is tevens één van de bestuurders van de stichting achter het evenement. Het Goede Doel 010 activeert en inspireert ondernemers om zich ook in te zetten voor een goed doel.

 

Resultaten
Aan de eerste editie van Het Goede Doel 010 namen tien teams deel. Zij speelden 7 tegen 7 op een half veld. De nieuwsbrief had een open-rate van 60%. Het Goede Doel was zeker de moeite waard en krijgt in 2018 een vervolg.

 

Na afloop genoten de ondernemers van een hapje en drankje. Een uitstekende kans om te netwerken! Wil jij meer informatie ontvangen over Het Goede Doel 010? Of wil je jouw team inschrijven voor de volgende editie? Klik dan hier of bel ons op 010-2988850!

Schrijf je in voor de Gerse Flits en ontvang maandelijkse updates over Gerse Jongens en onze lopende projecten.
E-mailadres:
Voornaam:
Achternaam: