Gerse Jongens

 

Over ons

 

 

 

Gerse Jongens is een online georiënteerd marketingcommunicatiebureau dat creativiteit en data samenbrengt om zo jouw doelen te overtreffen.

 

Wij helpen merken hun uitdagingen aan te gaan en te overwinnen. Met slimme creatieve boodschappen, op de juiste toon, via het juiste middel, aankomend bij de juiste personen.

 

Bij ons begint alles met data. Daarom hebben wij Gerse Cloud gebouwd. 

 

 Daarom Creatief. Met data. Een combinatie die zorgt voor slimme creatieve boodschappen onderbouwd door big data.

 

Geschiedenis

 

Gerse Jongens is in 2012, toen nog onder de noemer Fast and Loud Marketing, opgericht door Danny en Jeroen. Het begon als een idee om naast hun studieactiviteiten ondernemers te helpen met social media. Zij waren hierin succesvol en zo lieten zij de onderneming uitgroeien tot een social mediabureau voor het MKB.

 

Eind 2014 merkten de jongens dat de naam niet meer paste bij de filosofie. Zij veranderden de naam naar Gerse Jongens als verlengstuk van hun eigen Rotterdamse identiteit. Gerse Jongens transformeerde van social mediabureau naar een bureau dat campagnes managet en merkidentiteiten ontwikkelt. Een bureau met de overtuiging dat marketing activerend en inspirerend moetzijn voor opdrachtgevers en haar klant.

 

Vandaag de dag biedt Gerse Jongens zijn opdrachtgevers een groot scala aan middelen die helpen de merkidentiteit nóg beter over te brengen naar de doelgroep. De combinatie van creativiteit en data-analyse zorgt voor een stabiele basis waarop onze opdrachtgevers kunnen bouwen.

 

Recente projecten

 

SmartMed:
De campagne

Bekijk het project

 

Schmidt Zeevis:
Quotum 500

Bekijk het project

 
 
 
 
Schrijf je in voor de Gerse Flits en ontvang maandelijkse updates over Gerse Jongens en onze lopende projecten.
E-mailadres:
Voornaam:
Achternaam: